Συνασθενεις μου μέρα με τη μερα γίνομαι όλο και χειρότερα.τωρα σχεδόν έχει νεκρώσει το δεξί μου πόδι.ειμαι χωρίς αγωγή αλλά μόνο με κορτιζόνη.θα ξεκινήσω tysabri.ψυχολογικα είμαι χάλια
Danai34 έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 18, 2023 9:42 am Συνασθενεις μου μέρα με τη μερα γίνομαι όλο και χειρότερα.τωρα σχεδόν έχει νεκρώσει το δεξί μου πόδι.ειμαι χωρίς αγωγή αλλά μόνο με κορτιζόνη.θα ξεκινήσω tysabri.ψυχολογικα είμαι χάλια
Θα το ξεπεράσεις Δανάη, αυτό που σου συμβαίνει. Αυτή την στιγμή όμως χρειάζεται να βρεις ότι δύναμη σου έχει απομείνει στην ψυχή σου, να κάνεις υπομονή, να ξεκουράζεσαι και θα δεις ότι σιγά σιγά θα ανακάμψεις και θα συνέλθεις. Μετά από τόσες και τόσες υποτροπές που έχω περάσει, συνειδητοποιώ σήμερα ότι η ψυχική μου αντίδραση σε όλα αυτά ήταν γαλήνια, ειρηνική, θετική. Σαν να τα έχω επιλέξει ο ίδιος. Σήμερα σαν έχω ξεπεράσει αρκετά όλες τις περιπέτειες αυτές, συμβουλεύω πάντα το ίδιο.
Συνέχισε να αντλείς δυνάμεις από το Παρόν, την παρούσα αυτή στιγμή την οποία και μόνο έχουμε, την οποία και επιλέξαμε ακριβώς όπως την βιώνουμε ΤΩΡΑ. Μην εναντιώνεσαι στο παρόν μόνο χειρότερα τα κάνουμε χωρίς αντίκρισμα. Δέξου την Στιγμή όπως είναι και είμαι σίγουρος ότι σιγά σιγά θα δεις το φως με την ελπίδα ότι άνθρωποι και γεγονότα γύρω σου θα συνδράμουν προς την Θεραπεία σου.
Καλή Δύναμη Δανάη, εύχομαι γρήγορα περαστικά.