• Καφεδάκι θα ξαναπιούμε?

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #43413  από Π.Μ79
 Τετ Νοέμ 17, 2010 12:19 pm
Αλόχα σε όλες και όλους. :)

Ο προηγούμενος καφές πέρασε ευχάριστα και πολύ όμορφα.

Δε θα τον επαναλάβουμε τον κα(φ)ετηριασμό? :D

Προτείνω σύντομα να καφεδιαστούμε όπου θέλετε οι περισσότεροι.

Αναμένω :angelic-flying:
 #43424  από geor.gia
 Τετ Νοέμ 17, 2010 3:26 pm
επειδη την προηγουμενη φορα τον εχασα και τον καφε και κυριως την παρεα σας και την ευκαιρια να σας γνωρισω και επειδη δε θελω να επαναλαμβανω δυο φορες το ιδιο λαθος (εκτος εξαιρετικα σημαντικου απροοπτου βεβαιως παντα)
δηλωνω συμμετοχη απο τωρα και ελπιζω να μαζευτουμε αρκετοι και να καφετηριαστουμε ασυστολα...

Ανηψιε Παρη ευγε σου νεε μου... :banana-dreads: εχεις μελλον εσυ :teasing-tease:
 #43426  από Π.Μ79
 Τετ Νοέμ 17, 2010 4:05 pm
Φχαριστώ θεία :D

Όπως έλεγε και ο Χάρρυ Κλιν, υποδυόμενος τον Μητσοτάκη:

''Ποτέ δεν κάνω το ίδιο λάθος, πάντα καινούριο''.

:D :D
 #43429  από Fay
 Τετ Νοέμ 17, 2010 4:14 pm
Να δηλώσω κι εγώ συμμετοχή, αν και καινούρια! Για μένα θα είναι ο πρώτος καφές αλλά...γιατί όχι; Φτάνει να μπορώ την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα φυσικά. Θα..ακολουθώ το thread για λεπτομέρειες!
 #43439  από passenger
 Τετ Νοέμ 17, 2010 8:00 pm
Θα θελα πολυ και εγω να ερθω και να σας γνωρισω και απο κοντα, αλλα ειναι λιγο μακρια ο Βολος και η δουλεια μου δεν μου αφηνει και πολλα περιθωρια...
 #43451  από Γιάννης
 Τετ Νοέμ 17, 2010 9:14 pm
Εγώ είχα μείνει σε μια συνάντηση η οποία θα γινόταν αρχές Δεκέμβρη (chryssa εσύ το είχες προτείνει αν δεν κάνω λάθος;)
 #43464  από Blacksand
 Τετ Νοέμ 17, 2010 11:52 pm
Αν λέτε για Αθήνα τον καφέ ....απλειλώ... οτι θα ανέβω για Π-Σ-Κ.
(η πλάκα είναι οτι μου πέρασε απο το μυαλό να το έριχνα σαν ιδέα αλλά με προλάβατε...)

Παρόλ'αυτά,δεν υπόσχομαι τίποτις μιας και ανεβαίνω με ένα φιλαράκι που δεν ξέρει για ΣΚΠ και δεν θέλω και να το διατυμπανίζω....Περιμένω νέα!
 #43472  από chryssa
 Πέμ Νοέμ 18, 2010 8:16 am
ΣΩΣΤΟΣ !!! Γιαννης
προτεινα να γινει συναντηση στο διαστημα 17-27/12
αυτο δε μας εμποδιζει να καφεδιαστουμε (οπως λεει ο Paris) οποτε εξυπηρετει την ομαδα.....
 #43481  από geor.gia
 Πέμ Νοέμ 18, 2010 9:13 am
sou έγραψε:Ρε παιδιά! Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα.

Να ρίξω κι εγώ, με τη σειρά μου, μια ιδεα; Θα μπορούσαμε οι της Κεντρικοδυτικής Ελλάδας να συγκεντρωθούμε καμιά μέρα πχ στη Ναύπακτο, και να έχουμε θέα αυτό, αντί για τον τοίχο του Mall?

Εικόνα

Πεθαινω για Ναυπακτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 #43487  από Γιάννης
 Πέμ Νοέμ 18, 2010 9:35 am
geor.gia έγραψε:Πεθαινω για Ναυπακτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ τρελαίνομαι για Πράγα :teasing-neener: geor.gia την προηγούμενη φορά μας την κοπάνησες, ελπίζω να μην το επαναλάβεις προφασιζόμενη Ναυπάκτους και τέτοια
chryssa έγραψε:ΣΩΣΤΟΣ !!! Γιαννης
προτεινα να γινει συναντηση στο διαστημα 17-27/12
αυτο δε μας εμποδιζει να καφεδιαστουμε (οπως λεει ο Paris) οποτε εξυπηρετει την ομαδα.....
Κάποιος έλεγες οτι θα έλθει εκείνο το διάστημα chryssa; Ποιος; Δεν πιστεύω να είναι ο Ζαμπόνης :banana-dreads:

ΠΑΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ;
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9